Hodnocení firmy CENTROPOL

*
*
*
*
*
34 hodnocení
mili.kunesova
6.3.2020
*
*
*
*
*

Přešli jsme k Centropolu teď v lednu 20, protože nám ČEZ zdražil, a zatím velká spokojenost. Vstřícné jednání, dobré cenová nabídka, převod bez problémů, nic jsme nemuseli řešit. Kunešovi, Oprechtice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
CENTROPOL
CENTROPOL 19.3.2020

Dobrý den, jsme moc rádi, že jste spokojeni a všechno probíhá podle vašich představ. Věříme, že to tak bude i nadále. Krásný den přeje Centropol.

zanula 26
26.1.2020
*
*
*
*
*

Už se těším až mi s něma skončí smlouva, bohužel až za 3 roky, protože jsem podepsala nějakou blbou smlouvu(centrální výběrové řízení) jelikož jsem tomu nerozuměla a pán to na mě výborně uhrál. 🙈A oni mi vybrali právě tuto společnost že má nejlevnější cenu energie. Pak už jsem z toho nemohla vycouvat protože mi odstoupení zamítli kdežto e-on mi naštěstí vyhověl.. Poprvé v životě mi přišel doplatek a ještě mi zvýšili zálohu takže vřele doporučuji jak nemáte s penězi co dělat..Přišla mi teď faktura za plyn jen za 3 měsíce a zalohu jsem měla 800 Kč a ještě jsem musela doplatit 1042 Kč, což se mi u jiné společnosti nikdy nestalo. A od února se mi záloha zvedá na 880 Kč, takže nechci vidět tu fakturu za celý rok. Doplatek bude snad kolem 10 000 ne?? Takže jsem se poučila.. 🙉😠

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
CENTROPOL
CENTROPOL 19.3.2020

Dobrý den, napište nám prosím na e-mail obchod@centropol.cz, kde se společně na celou situaci podíváme. Pokud panuje jakákoliv nespokojenost s našimi službami, chceme to řešit a našim zákazníkům vyjít vstříc v maximální možné míře. Krásný den přeje Centropol

svatoplukkonecnyvt@seznam.cz
25.1.2020
*
*
*
*
*

Firmu Centropol jako dodvatele energií nelze hodnotit jinak. Mé zkušenosti s touto společností jsou za dlouhá léta co jsem jejich odběratel ta nejhorší, nejen že Vás při telefonickém hovoru záměrně uvádějí v omyl, ale ještě mají tu drzost poslat SMS a žádat o hodnocenní spokojenosti. Při změně dodavatele uvádí nepravdivé ůdaje a drze lžou. Jsem jejich zákazníkem od listopadu 2015, mé neštěstí bylo, že jsem uvěřil operátorovi a podepsal smlouvu na 36 měsíců čímš mě bylo garantována nižší cena, to se ale nestalo a kdyš jsem chtěl změnit dodavatele znovu se mě snaší oklamat co se týká termínu podání výpovědi tak abych znovu musel zůstat u nich. Už nikdy tato společnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 19.3.2020

Dobrý den Svatopluku, pokud jste s čímkoliv nespokojen, rádi to s vámi probereme. Praktiky, které popisujete se rozhodně neshodují s naší politikou a rádi bychom celou záležitost prověřili. Ozvěte se nám prosím na e-mail obchod@centropol.cz, kde se vám budeme naplno věnovat. Krásný den přeje Centropol

Petr
21.11.2019
*
*
*
*
*

Při uzavírání smlouvy s Centropolem (leden 2019) mi byla k sazbě D01 též garantována neměnnost sazby po dobu 32 měsíců. Je pro mne velkým zklamáním, že ani ne po roce TOTO DODAVATEL NEDODRŽEL a s odůvodněním "jiní zdražují taky" od 2020 výrazně zdražuje. Petr Cenek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 13.1.2020

Dobrý den Petře, velice nás mrzí vaše zkušenost, ale někdy je trh s energiemi tak přísný, že i my musíme na ceny reagovat. Pokud jste opravdu nespokojen, určitě se nám ozvěte na e-mail obchod@centropol.cz a pokusíme se najít nějaké řešení. Krásný den přeje Centropol.

jackwayn5
8.8.2019
*
*
*
*
*

Před měsícem jsem odeslal odstoupení od smlouvy o dodávkách elektřiny a plynu v zákonné lhůtě 14 dnů.Dosud žádná odpověď.Solidní firma se chová jinak!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 9.8.2019

Dobrý den, Je to opravdu zvláštní, protože na odstoupení od smlouvy reagujeme vždy do pár dnů. Mohl byste se nám ozvat na e-mail obchod@centropol.cz? Rádi bychom vše prověřili a dali do pořádku. Krásný den přeje Centropol

Blahutovas
12.7.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, mé zkušenosti: firmu dělají lidé a jejich přístup k zákazníků! Kontaktoval mne prodejce / agent firmy Centropol, který se ale původně představil jako nezávislá kontrola spotřebitelů a jen předstíral, že mě chrání. Kdybych udělala to, co mi radí, tak platím velké pokuty od jiných smluvních dodavatelů. Naštěstí jsem nic nepodepsala a osobně jsem došla na pobočku v Ostravě si vše ověřit. Přístup Ostravské pobočky byl mohl být vzorem všech firem. Jednání, přístup, pomoc, vysvětlení – vše jak se říká na jedničku s hvězdičkou. Kdyby bylo více takových reprezentantů firem, tak snad ani nikdo nemění svého dodavatele, protože spokojenost zákazníka nejen ohledně ceny, ale především přístup je neocenitelný. Děkuji Šárka B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Alicehalouskova
16.6.2019
*
*
*
*
*

Centropol je nejhorší firma u které jsem kdy měla sjednané nějaké služby.Vloudila se k nám domu žena, která vypadala jako bezdomovkyně a můj manžel s ni podespsal smlouvu.To byl konec mého klidného spánku.I když elektřinu několikrát zdražili nemůžeme se z jejich spárů vymanit.Nikdy s umí žádnou smlouvu neuzavirejte!!!!Nejhorsi ze všech!! Alice Valentova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 9.8.2019

Dobrý den Alice, své obchodní partnery pravidelně kontrolujeme a pokud někdo nesplňuje naše požadavky, spolupráci s ním ukončíme. Pokud máte pocit, že jste uzavřeli smlouvu při neférových okolnostech, určitě se nám ozvěte na e-mail obchod@centropol.cz. Rádi celou záležitost prověříme, aby všechno vedlo k vaší spokojenosti. Krásný den přeje Centropol

Josef Korbas
19.5.2019
*
*
*
*
*

Při sjednávání smlouvy slibovali nejlevnější cenu elektřiny. Podle ERÚ jsou až na sedmém místě. Čili podvodné jednání. Centropol nikdy více!! Josef Korbas

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 31.5.2019

Dobrý den, Josefe, pokud máte pocit, že jsme nedodrželi smlouvu, obraťte se na nás prosím a popište situaci do e-mailu obchod@centropol.cz . Celou věc si tak objasníme a podíváme se, kde jsme udělali chybu. Ke srovnání cen doporučujeme spíše nezávislý kalkulátor - https://www.tzb-info.cz/ceny-paliv-a-energii . Hezký den, za Centropol, Ondřej.

milanhovorka
23.4.2019
*
*
*
*
*

Mám Centropol 2 roky a vše bez problémů, přeplatky vracejí do sjednaného data, cena normální ( skoro jako všude dnes už je to asi jedno ) chtěl jsem dodavatele změnit , ale nevidím důvod proč....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nováková K.
2.4.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, jsem reálně zhnusena! Bohužel ne z jednání firmy Centropol, ale některých jejích zákazníku. Jsem u Centropolu několik let a jsem velice spokojený zákazník, Centropol má u nás polovina vesnice a nikdo nenadává tolik, jako lidi tady. Většina z Vás tady nadává, jak jim firma nechce ukončit smlouvu - proboha! Co to melete? Četl někdo z Vás obchodní podmínky? Tam máte jasně psáno, že smlouvu z důvodu stěhování ukončit můžete buď přepisem na jiné místo a nebo přepisem na nového zákazníka. Pokud jste natolik omezení, že nedokážete přečíst jednu A3 podmínek, tak se na mě nikdo nezlobte, ale pokuta Vám všem patří! Pokud něco podepisuju, tak si vždy snad přečtu, co podepisuju, ne?? Čeká snad někdo z Vás, že mu to přečte prodejce doma a nebo operátoři na lince? Ale noták! To je jak kdyby jste šli do krámu a chtěli po prodavačce, aby Vám přečetla složení párku i přes to, že to máte psané na obalu. Český národe - prober se. Banda tupců jste, nic víc. S pozdravem, Ing. Nováková K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vaníčkova 1594/1
  • Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 7:0015:30
  • St 8:0017:00
  • Čt 7:0015:30
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce