Hodnocení firmy CENTROPOL

*
*
*
*
*
30 hodnocení
jackwayn5
8.8.2019
*
*
*
*
*

Před měsícem jsem odeslal odstoupení od smlouvy o dodávkách elektřiny a plynu v zákonné lhůtě 14 dnů.Dosud žádná odpověď.Solidní firma se chová jinak!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 9.8.2019

Dobrý den, Je to opravdu zvláštní, protože na odstoupení od smlouvy reagujeme vždy do pár dnů. Mohl byste se nám ozvat na e-mail obchod@centropol.cz? Rádi bychom vše prověřili a dali do pořádku. Krásný den přeje Centropol

Blahutovas
12.7.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, mé zkušenosti: firmu dělají lidé a jejich přístup k zákazníků! Kontaktoval mne prodejce / agent firmy Centropol, který se ale původně představil jako nezávislá kontrola spotřebitelů a jen předstíral, že mě chrání. Kdybych udělala to, co mi radí, tak platím velké pokuty od jiných smluvních dodavatelů. Naštěstí jsem nic nepodepsala a osobně jsem došla na pobočku v Ostravě si vše ověřit. Přístup Ostravské pobočky byl mohl být vzorem všech firem. Jednání, přístup, pomoc, vysvětlení – vše jak se říká na jedničku s hvězdičkou. Kdyby bylo více takových reprezentantů firem, tak snad ani nikdo nemění svého dodavatele, protože spokojenost zákazníka nejen ohledně ceny, ale především přístup je neocenitelný. Děkuji Šárka B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alicehalouskova
16.6.2019
*
*
*
*
*

Centropol je nejhorší firma u které jsem kdy měla sjednané nějaké služby.Vloudila se k nám domu žena, která vypadala jako bezdomovkyně a můj manžel s ni podespsal smlouvu.To byl konec mého klidného spánku.I když elektřinu několikrát zdražili nemůžeme se z jejich spárů vymanit.Nikdy s umí žádnou smlouvu neuzavirejte!!!!Nejhorsi ze všech!! Alice Valentova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 9.8.2019

Dobrý den Alice, své obchodní partnery pravidelně kontrolujeme a pokud někdo nesplňuje naše požadavky, spolupráci s ním ukončíme. Pokud máte pocit, že jste uzavřeli smlouvu při neférových okolnostech, určitě se nám ozvěte na e-mail obchod@centropol.cz. Rádi celou záležitost prověříme, aby všechno vedlo k vaší spokojenosti. Krásný den přeje Centropol

Josef Korbas
19.5.2019
*
*
*
*
*

Při sjednávání smlouvy slibovali nejlevnější cenu elektřiny. Podle ERÚ jsou až na sedmém místě. Čili podvodné jednání. Centropol nikdy více!! Josef Korbas

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
CENTROPOL
CENTROPOL 31.5.2019

Dobrý den, Josefe, pokud máte pocit, že jsme nedodrželi smlouvu, obraťte se na nás prosím a popište situaci do e-mailu obchod@centropol.cz . Celou věc si tak objasníme a podíváme se, kde jsme udělali chybu. Ke srovnání cen doporučujeme spíše nezávislý kalkulátor - https://www.tzb-info.cz/ceny-paliv-a-energii . Hezký den, za Centropol, Ondřej.

milanhovorka
23.4.2019
*
*
*
*
*

Mám Centropol 2 roky a vše bez problémů, přeplatky vracejí do sjednaného data, cena normální ( skoro jako všude dnes už je to asi jedno ) chtěl jsem dodavatele změnit , ale nevidím důvod proč....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Nováková K.
2.4.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, jsem reálně zhnusena! Bohužel ne z jednání firmy Centropol, ale některých jejích zákazníku. Jsem u Centropolu několik let a jsem velice spokojený zákazník, Centropol má u nás polovina vesnice a nikdo nenadává tolik, jako lidi tady. Většina z Vás tady nadává, jak jim firma nechce ukončit smlouvu - proboha! Co to melete? Četl někdo z Vás obchodní podmínky? Tam máte jasně psáno, že smlouvu z důvodu stěhování ukončit můžete buď přepisem na jiné místo a nebo přepisem na nového zákazníka. Pokud jste natolik omezení, že nedokážete přečíst jednu A3 podmínek, tak se na mě nikdo nezlobte, ale pokuta Vám všem patří! Pokud něco podepisuju, tak si vždy snad přečtu, co podepisuju, ne?? Čeká snad někdo z Vás, že mu to přečte prodejce doma a nebo operátoři na lince? Ale noták! To je jak kdyby jste šli do krámu a chtěli po prodavačce, aby Vám přečetla složení párku i přes to, že to máte psané na obalu. Český národe - prober se. Banda tupců jste, nic víc. S pozdravem, Ing. Nováková K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne5
AN
2.4.2019
*
*
*
*
*

Jsem zákaznicí Centropolu od roku 2010 na elektřinu a na plyn a jsem stále velmi spokojená. Nejen, že mi rozesílají své nové nabídky ceníku, ale i mi zavolají, jestli všemu rozumím a jestli mi s něčím mohou pomoci. Jak na zákaznické lince, tak na jejich pobočkách, které mají /byla jsem v Teplicích a Praze/, se mi dostalo velmi ochotného jednání a vyřízení všech mých požadavků. Jsem moc spokojená- jak s cenou, tak jednáním. Doporučila jsem za ty léta rodině i přátelům. A.N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lena2111
27.3.2019
*
*
*
*
*

Tento rok mi měl přijít přeplatek za elektriku 1162kč. Samozřejmě si to Centropol strhl za upomínky, že dlužím za elektriku. Takže dlužím za elektřinu, ale mám přeplatek. Jedna upomínka-100kč. Údajně mi řekli, že mi poslali 19 upomínek, které mi samozřejmě nepřišly tak to svedli na Českou poštu. Již jsem psala na ČOI , a bylo by dobré kdyby více lidí, které Centropol takto okradl, napsali také stížnost na ČOI.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
CENTROPOL
CENTROPOL 13.5.2019

Dobrý den, bez jakýkoliv údajů se nám špatně reaguje. Pokud Vám účtujeme něco neoprávněně, napište požadavek na reklamaci, stačí popsat situaci e-mailem na obchod@centropol.cz . Věřím, že se situace objasní a vyřeší. Za Centropol, Ondřej.

jaroho
7.3.2019
*
*
*
*
*

Nekorektní jednání na zákaznické lince. Pokud si nevšimnete, jestli je na smlouvě zatrženo "Na dobu neurčitou", tzn. výpověď 3 měsíce, máte smlouvu na dobu určitou 1 rok s automatickým prodlužováním zase na rok, takže při výpovědi musíte čekat, než uplyne celý rok. Raději už nikdy takovou společnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne3
CENTROPOL
CENTROPOL 13.5.2019

Dobrý den, u telefonních rozhovoru či osobních konzultací na pobočkách praktiky vyhrožování nepoužíváme, pokud ano, budeme rádi, když nám nahlásíte konkrétní případ, který můžeme prověřit. Při stěhování nebo prodeji nemovitosti postupujeme stejně, nabídneme odběr na nové adrese nebo pokračování na stejné adrese s novým zákazníkem (tedy ve Vašem případě novým majitelem nemovitosti). Za Centropol, Ondřej.

reset555
24.2.2019
*
*
*
*
*

jsem spokojeny není na co si stěžovat centropol jeden z nejlepšich dodavatelu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
CENTROPOL
CENTROPOL 13.5.2019

To jsme opravdu rádi 😊. Za Centropol, Ondřej.

Přidat hodnocení
  • Vaníčkova 1594/1
  • Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
  • 400 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 7:0015:30
  • St 8:0017:00
  • Čt 7:0015:30
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce